Si funksionon aplikacioni?

Klikoni në ikona për detaje

Shkarko Aplikacionin

Shtypfoto në Playstore & Appstore

Kliko në ikonën e aplikacionit

Pas shkarkimit klikoni në ikonen e aplikacionit shtypfoto

Jep Të dhënat

Plotësoni fushat e informacioneve

Shto Foto

Pas plotësimit të informacioneve ju hapet opsioni për të shtuar foto

Dërgo

Pas selektimit të fotove klikoni në butonin Dërgo

Sukses!

Nëse gjithçka ka shkuar me sukses do ju shfaqet mesazhi "Fotografit u dërguan me sukses"

Ofertat tona

Për ofertat tona më së miri mund të na ndiqni në INSTAGRAM
Pako Bazike
21.99€
 • 150 FOTO
 • Dimesionet 10x15
 • Kutia falas
 • Transporti falas në Kosovë
Pako shoqërore
34.99€
 • 250 FOTO
 • Pikturë me dimensione 10x15
 • Kutia falas
 • Transporti falas në Kosovë
Pako familjare
45.50€
 • 350 FOTO
 • Pikturë me format 28x40
 • Dimesionet 10x15
 • Kutia falas
 • Transporti falas në Kosovë
Personal
$10/Month
 • 50 MB Disk Space
 • 2 Subdo Mains
 • 6 Email Accounts
 • Analytics
 • Phone & Mail Support
Adanced
$25/Month
 • 50 MB Disk Space
 • 2 Subdo Mains
 • 6 Email Accounts
 • Analytics
 • Phone & Mail Support
Business
$49/Month
 • 50 MB Disk Space
 • 2 Subdo Mains
 • 6 Email Accounts
 • Analytics
 • Phone & Mail Support

Çka ofrojmë ne si SHTYPFOTO?

Shumë klientë frikësohen nga fakti se fotografitë e tyre
personale mund të keqpërdoren nga të tjerët

100% SIGURI

Asnjë foto nuk shpërndahet nga faqja jonë , përpos me pëlqimin e klientit

Transport i shpejtë

Çdo porosi mbrenda Kosovës mbrenda 3 dite pas kompletimit të fotografive

Kualitet i lartë

Çdo foto printohet në kualitet të lartë dhe me letër glossy apo matt

Klikoni në butonat më poshtë për shkarkim të aplikacionit

Në rast se nuk mund të gjeni aplikacionin tonë në appstore/playstore klikoni në butonat më poshtë
Si duken fotot?

Kualitet i lartë dhe siguri maksimale nga ekipa jonë!

Rreth pikturave

Si duken pikturat nga afër?

Përpos fotografive me dimensione 10x15 ne po ashtu posedojmë edhe dimensone të formateve katrore dhe piktura
Instagram

Fjalë nga klientët tanë

Më së miri punën tonë e vlersojnë vetë klientët tanë.
Më poshtë gjeni disa nga shumë klientët e kënaqur me punën tonë.
Foto nga instagrami & facebook

Ne kujdesemi për mirëmbajtjen e faqeve tona që klientët tanë të kenë një ndjenjë sigurie!


Kujtimet më të bukura jan ato të cilat i mbani mend gjatë tërë jetës


+383 44 255 281