Politika e Privatësisë

Mirëseerdhët ne Shtypfoto.com Privatësia juaj është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne, ku përcakton se si ruhen të dhënat personale dhe informacione të tjera të cilat mblidhen nga përdoruesit e aplikacionit tonë Shtypfoto.com. Në momentin që ju regjistroheni dhe dërgoni fotografi, ne kërkojmë disa të dhëna personale nga ju, siç jane: Emri, mbiemri, numri i telefonit, adresa dhe qyteti. Të gjitha këto të dhëna përdoren vetëm ne momentin e shpërndarjes së porosive. Të dhënat personale ruhen vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për arritjen e qëllimit për të cilin janë grumbulluar, pastaj te dhenat personale do te asgjësohen, fshihen, shkatërrohen, bllokohen ose bëhen anonime.