Njoftime

Ne mund te rishikojmë dhe rifreskojmë politikat e privatësisë kohë pas kohe. Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë për privatesinë atëhere do të zëvendesojmë këtu.Ju sugjerojmë që të kontrolloni kohë pas kohe Politken e Privatesise. Nëse vëreni se Shtypfoto.com nuk po e ndjek politkën e privatesisë të deklaruar më lartë apo për çdo informatë shtesë të nevojshme rreth aplikacionit dhe shërbimeve tjera që ofrojmë mund të kontaktoni në: email: Shypfoto.com@gmail.com